با توجه به اینکه اداره ماهی لطیف و لذیذ تیلاپیا داده و بعضی از همکاران علاقه و رغبتی به طبخ این ماهی ندارن، بفکر افتادم یک روش ساده رو واسه درست کردن این ماهی در این وبلاگ قرار بدهم، لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو در زیر این متن اعلام بفرمایید، امیدوارم کاربردی و بدردبخور باشه. این مطالب و عکسها توسط خودم تهیه شده است. (البته اگه از این مطلب با درج نظرات، انتقادات و پیشنهادات استقبال بشه تا چند وقت دیگه درست کردن کوبیده، جوجه کباب، کنتاکی، پیتزا، سمبوسه، ترشی و.. را بصورت کاملا کاربردی در این سایت قرار خواهم داد)
توجه داشته باشید که این ماهی بسیار لطیف و نرم است و روشهای متنوع و متفاوتی واسه طبخش وجود داره و در اینجا من یه روش ساده و کاربردی را شرح میدهم:
مواد لازم:
ابتدا مقداری زعفران دم کشیده را با روغن زیتون در یک لیوان یا ظرف مخلوط کرده و حبه های سیر را خرد یا رنده کرده و با هم مخلوط میکنیم(ادویه تند و یا دلخواه را اضافه میکنیم)
سپس پیاز را خرد کرده و نمک را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم (من معمولا پیاز را خرد کرده و در یک کیسه فریزر میریزم، در کیسه فریزر امکان مدیریت بهتری برای غوطه ور شدن ماهی یا گوشت یا جوجه در مواد وجود دارد و هم سریعتر طعم میگیرد و هم اینکه اگر در یخچال بگذاریم بوی پیاز و سیر فضا را معطر! نمیکند)
سپس روغن زیتون و زعفران و.. که آماده کرده ایم را به پیازها اضافه میکنیم، بر اساس سلیقه میتوانیم برای بهتر شدن طعم ماهی ، لیمو ترش تازه یا آبلیمو هم اضافه کنیم، سپس با بستن در کیسه فریزر میتوانیم براحتی ماده تهیه شده را بهم بزنیم و میتوان براحتی این ماده را در یخچال نگه داری کرد که اصطلاحا جا بیفته(حداقل یکساعت بمونه مناسب است). توجه داشته باید که اگر آبلیمو یا لیمو اضافه کردیم، ماهی لطیفی مانند ماهی فوق نباید مدت زمان زیادی در این مواد قرار بگیرد.
سپس ماه ها رابا این مواد اضافه میکنیم و چون داخل کیسه فریزر است براحتی میشه اونها را با هم مخلوط کرد
پس از گذشت زمان مواد را در ظرف ریخته و آماده میکنیم
در این مرحله میتونیمماهی را در ارد یا آرد سوخاری زده و سپس سرخ کنیم نکته:
برای پخت میتونیم از ماهیتابه یا سرخ کن استفاده کنیم، دقت داشته باشید اگه در ماهیتابه رژیمی باز باشه، ماهی بصورت خوشرنگ و معمولی سرخ میشه اما اگه درش بسته باشه حالت بخار پز پیدا میکنه.
این تصویر هم مربوط به ترشی کلم و فلفلی که جدیدا درست کردم ، خیلی خوب شده بود
لطفا اگه مفید بود اطلاع رسانی کنید و با درج انتقادات و پیشنهادات خود من را برای درج مطالب بیشتر و بهتر یاری کنید
با تشکر حیدرنیا1392/11/12 00000 یک روش ساده پختن ماهی تیلاپیا صنایع غذایی , خانه و خانواده , آشپزی , Top